Leren, delen en creëren

Word vrijwilliger

Bibliotheek Kennemerwaard is een ambitieuze organisatie, ontstaan uit een fusie van de bibliotheken Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard. Bibliotheek Kennemerwaard levert betrouwbare en blik verruimende informatie, is lokaal een onmisbare partner voor leesbevordering, educatie en maatschappelijke initiatieven. En biedt een aantrekkelijk podium voor cultuur, ontmoeting en debat. De organisatie bedient een werkgebied van ongeveer 211.000 inwoners en bestaat uit 14 vestigingen. In totaal werken er ongeveer 120 beroepskrachten en is een groot aantal vrijwilligers actief.

Voelt u zich betrokken bij de bibliotheek? Zou u zich willen inzetten als vrijwilliger? 

De bibliotheek is dé plaats waar inwoners naartoe komen om te leren, te delen en te creëren. Het biedt toegang tot informatie, cultuur en educatie voor iedereen. Dit betekent dat wij streven naar een groot aanbod van activiteiten die inspireren en verbinden. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die ons hierbij willen helpen. Uw inzet wordt gewaardeerd! Actief zijn bij de bibliotheek biedt de kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen. 

Heeft u vragen of heeft u interesse om vrijwilliger te worden bij de bibliotheek, bekijk de vrijwilligersvacatures op deze pagina. Voor vragen kunt u contact opnemen met Laura Bras via 

Momenteel zijn er bij Bibliotheek Kennemerwaard de volgende openstaande vacatures: