Leren, delen en creëren

Wilt u bijdragen aan de toekomst en het maatschappelijk belang van de bibliotheek ondersteunen? Word Vriend van Bibliotheek Kennemerwaard. Uw bijdrage van € 110,- per jaar wordt gebruikt om bijzondere en educatieve projecten te financieren, die zonder uw hulp niet tot stand kunnen komen.

Nieuw project: Onderzoek- en spelmateriaal

Voor verschillende vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard willen we onderzoek-en spelmateriaal aanschaffen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De bibliotheek is al geruime tijd niet meer alleen een plek om boeken te lezen en te lenen maar dient ook als plek voor kinderen waar zij op verschillende manieren worden uitgedaagd, om hun talenten te ontdekken. 

TaalCafé

In oktober 2015 is er dankzij de Vrienden van Bibliotheek Kennemerwaard een abonnement op de Start!-krant en een collectie taalspelletjes aangeschaft. Dit wordt gebruikt in het Taalcafé in de bibliotheek in Heerhugowaard Centrum. In het TaalCafé komen mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal wekelijks met elkaar in contact. Hier oefenen zij samen de Nederlandse taal door praten, lezen, schrijven en (taal)spelletjes. 

Vrienden Voordeel

Naast uw ondersteuning van bijzondere en educatieve projecten, krijgt u een Luxe abonnement en ontvangt u jaarlijks twee activiteitenvouchers vrij te besteden bij Bibliotheek Kennemerwaard. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden over de Vriendenprojecten. 

Vriend worden kan hier of kom langs in één van onze vestigingen. Wilt u uw abonnement omzetten naar een Vriendenpas? Kom dan naar de Klantenservice in de bibliotheek of stuur een mail naar

 

Bibliotheek Kennemerwaard heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instellingen).
Donateurs van culturele ANBI's hebben een extra belastingvoordeel. Meer informatie: www.daargeefjeom.nl