Gratis trainingen via online Bibliotheek

meer_leren_aanbod_skillstown

Je kunt direct aan de slag met online trainingen. Je hebt keus uit 28 cursussen, allemaal gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk. 

 

Een leven lang leren. Dat kan ook via de Bibliotheek. Vanuit huis, naast school of werk. Of wellicht heb je juist geen werk en wil je je vaardigheden verbeteren om straks weer aan de slag te kunnen. Iedereen kan gebruikmaken van het gratis cursusaanbod van de Koninklijke Bibliotheek. Kies wat jou aanspreekt en volg de online trainingen, thuis en op de tijd die jij wilt.

> Vraag gratis toegang aan via de website van de KB

De nationale bibliotheek KB en online opleider SkillsTown zijn deze samenwerking aangegaan om alle Nederlanders te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Soofos en Goodhabitz

Via de online bibliotheek zijn er nog twee aanbieders van online trainingen; Soofos en Good Habitz. Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot diverse online cursussen van Excel tot Photoshop. 

Bekijk hier het cursusaanbod