Altijd al een schrijver willen interviewen?

Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. Gedurende zeven weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen!

Naast de Online Boekenclub waarin je samen met anderen kunt praten over boeken, kun je vanaf 21 mei ook online schrijvers ontmoeten.

Elke week organiseert een bibliotheek uit Zuid-Holland het webinar Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen.

Ontmoet Schrijvers Online vindt iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur plaats via het Goto webinar systeem van de Koninklijke Bibliotheek. Je kunt je hieronder aanmelden voor één of meerdere webinars.

Momenteel kunnen schrijvers niet fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor! Ook leuk: Lees van tevoren samen met je boekenclub een boek van de schrijver, zodat je tijdens het interview vragen kunt stellen over het boek dat je met z’n allen gelezen hebt. Ook als je niet bent aangesloten bij een boekenclub, ben je natuurlijk van harte welkom!

In totaal zijn 7 schrijvers te gast in de online webinars. Dat zijn:

Wil je een interview terugkijken? Dat kan via deze pagina, zodra alle interviews zijn gedaan.