SeniorWeb helpt je op weg

Intensieve samenwerking tussen SeniorWeb en Bibliotheek Kennemerwaard

Beide organisaties helpen volwassenen in het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden door middel van inloopspreekuren, workshops en cursussen.

De expertise en kennis die bij SeniorWeb en de bibliotheek aanwezig is maakt dat digitaal minder vaardige volwassenen beter geholpen kunnen worden om hun digitale vaardigheden te ontwikkelen. Dit geldt voor het gebruik van digitale apparaten als de smartphone, laptop/pc en tablet. Maar ook op het gebied van online veiligheid en privacy bieden we hulp.

 

Online cursussen SeniorWeb

Wil je beter leren omgaan met de computer, tablet of smartphone? Bijvoorbeeld om e-mails te versturen, foto's te bewerken of WhatsApp te gebruiken en nog veel meer. Dat kan thuis of in de bibliotheek. Schrijf je dan in bij de bibliotheek bij jou in de buurt. Of vul onderstaand formulier in. Je krijgt een account waarmee je aan de slag kunt. Dat is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Voor iedereen, jong en oud.

 

Cursusaanbod

Bekijk hier het grote aanbod aan cursussen o.a. over gebruik van tablets, telefoons, software en online veiligheid.  

[Cursusaanbod SeniorWeb online]

 

Aanvragen inloggegevens 

 

Vul onderstaand formulier in en ontvang via het opgegeven e-mailadres de inloggegevens voor SeniorWeb Online cursussen. Het aanmelden kan enkele (werk)dagen in beslag nemen. 

Persoonsgegevens

 

SeniorWebAlkmaar 

Bekijk het complete aanbod van SeniorWeb Alkmaar via > www.seniorweb-alkmaar.nl 

 

Media Inloopspreekuren

Zowel gezamenlijk als apart worden activiteiten georganiseerd. Het Media Inloopspreekuur wordt gezamenlijk gegeven in Bibliotheek Heerhugowaard en Alkmaar de Mare.