Leren, delen en creëren

Aftrap met Stijn Wuytens

RgZzZREqxng

Verdediger Stijn Wuytens (28) van AZ speelt in de bieb een wedstrijd tegen Jobbe (10). Wie scoort de meeste boeken? Je ziet het in het filmpje.

Over Scoor een Boek!

Lezen is belangrijk omdat 1 op de 10 kinderen in Nederland kampt met taal- en leesproblemen. Tijdens Scoor een Boek! gaat het erom dat kinderen (weer) enthousiast worden van lezen. 

Gratis lid van de Waaghalzen!

Omdat Herry & Berry zo trots zijn op alle deelnemers van Scoor een Boek! kunnen de kinderen nu gratis lid worden van het huidige seizoen van de Waaghalzen! Op 2 mei kun je dan handtekeningen verzamelen van de hele selectie! 

test verborgen

9o1MOsyWf0Q

Verdediger Stijn Wuytens (28) van AZ speelt in de bieb een wedstrijd tegen Jobbe (10). Wie scoort de meeste boeken? Je ziet het in het filmpje.

Rust met Stijn Wuytens

4XkpUKs3VQM

Nu al heeft AZ-speler Stijn Wuytens geen boeken meer om te lezen, en dat precies tijdens de Rust! Maar gelukkig heeft Jobbe een goed idee...

Scoor een Boek! Thuiseditie

Doen jullie thuis ook mee met Scoor een Boek!?

Je maakt kans op wedstrijdkaarten van AZ voor het hele gezin! Haal je Scoor een Boek-poster op in de bieb.

Tips om te filmen met je smartphone

Tips en trucs over filmen met je smartphone? Lees het artikel van Valo Media waarin zij 8 handige tips geven.

Sportieve Experience was een succes!

I9tMCfFnLos

Tientallen kinderen kwamen vorige week naar Alkmaar Centrum om mee te doen met de Sportieve Experience middag in de bieb. De meeste kinderen vonden het één van de leukste dingen die ze in de bieb hadden gedaan. Volgend jaar komt er dus een vervolg! Heb je meegedaan aan deze sportieve middag? Kijk of je één van de gelukkige prijswinnaars bent.

Scoor een Boek! Schooleditie

Bijna 3.000 leerlingen in Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard doen mee aan het project Scoor een Boek! Doet jouw klas ook mee aan Scoor een Boek!?