Scoor een Boek! Thuiseditie

Doe thuis ook mee met Scoor een Boek! Je maakt kans op wedstrijdkaarten van AZ voor het hele gezin! Haal je Scoor een Boek-poster op in de bieb.

Scoor een Boek! Schooleditie

Bijna 3.000 leerlingen in Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard doen mee aan het project Scoor een Boek! Doet jouw klas ook mee aan Scoor een Boek!?

Aftrap - Scoor een Boek

MHJxA1w0yQE

Verdediger Pantelis Hatzidiakos van AZ komt een Koen Kampioen boek lenen, maar ze lijken allemaal te zijn verdwenen! Wat is er aan de hand? Komt Scoor een Boek! nu in gevaar? Je ziet het in de "Aftrap" van Scoor een Boek 2019. 

Met korting naar AZ - Heracles Almelo

AZ speelt op dinsdag 23 april de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. AZ nodigt alle deelnemers van Scoor een Boek graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van € 10,-

Rust - Scoor een Boek

XWCMuATUEss

Ondertussen zijn er door de leerlingen al ontzettend veel boeken gescoord. En de geheimzinnige boekenbende? Die is nog steeds spoorloos, maar wacht.... Pantelis Hatzidiakos lijkt meer te weten! 

Fluitsignaal - Scoor een Boek

3K7vQA3WxMg

Op een aantal scholen klinkt het Fluitsignaal van Scoor een Boek, ruim 1800 leerlingen deden dit jaar mee! Thuis scoren we nog even door en daarmee maak je kans op AZ wedstrijdkaarten voor het hele gezin, meedoen kan nog t/m 13 mei.