Website voorlezen

Leren, delen en creëren

Banner

Het sportieve leesproject Scoor een Boek! van AZ en Bibliotheek Kennemerwaard is van start gegaan. Het leesproject combineert lezen met voetbal. In acht weken tijd proberen zo'n 3.000 leerlingen zoveel mogelijk mooie boeken te scoren in de klas. Thuis kun je natuurlijk ook meedoen, samen met je ouders, broertjes en zusjes. Je maakt dan met het hele gezin kans op wedstrijdkaarten van AZ! Haal jouw Scoor een Boek! poster met stickers vanaf donderdagmiddag 12 april op in de bieb!

Aftrap met Stijn Wuytens

RgZzZREqxng

Verdediger Stijn Wuytens (28) van AZ speelt in de bieb een wedstrijd tegen Jobbe (10). Wie scoort de meeste boeken? Je ziet het in het filmpje.

Over Scoor een Boek!

Lezen is belangrijk omdat 1 op de 10 kinderen in Nederland kampt met taal- en leesproblemen. Tijdens Scoor een Boek! gaat het erom dat kinderen (weer) enthousiast worden van lezen. 

Gratis lid van de Waaghalzen!

Omdat Herry & Berry zo trots zijn op alle deelnemers van Scoor een Boek! kunnen de kinderen nu gratis lid worden van het huidige seizoen van de Waaghalzen! Op 2 mei kun je dan handtekeningen verzamelen van de hele selectie! 

Scoor een Boek! Thuiseditie

Doen jullie thuis ook mee met Scoor een Boek!?

Je maakt kans op wedstrijdkaarten van AZ voor het hele gezin!

Haal je Scoor een Boek-poster vanaf 12 april op in de bieb.

Tips om te filmen met je smartphone

Tips en trucs over filmen met je smartphone? Lees het artikel van Valo Media waarin zij 8 handige tips geven.

Scoor een Boek! Schooleditie

Bijna 3.000 leerlingen in Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard doen mee aan het project Scoor een Boek! 

 

Doet jouw klas ook mee aan Scoor een Boek!?

Sportieve Experience in de bieb

Banner

In de meivakantie houden op woensdagmiddag 9 mei we een sportieve middag in de bieb van Alkmaar Centrum. Houd deze pagina en onze social media goed in de gaten, binnenkort volgt meer informatie!