Wist u dat het mogelijk is om Bibliotheek Kennemerwaard op te nemen in uw testament? Omdat Bibliotheek Kennemerwaard de culturele ANBI status heeft, komt uw gift 100%, onder inhouding van erfbelasting, ten goede aan de projecten van Bibliotheek Kennemerwaard. Wilt u dat uw nalatenschap ten goede komt aan een specifiek thema? Miranda Goudsblom (project adviseur) vertelt u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Hoe werkt het?

In uw testament, afgesloten bij een notaris, kunt u Bibliotheek Kennemerwaard op twee manieren opnemen:

  • Als (mede)erfgenaam: hiermee geeft u de bibliotheek alleen of samen met andere erfgenamen recht op de nalatenschap.
  • Als legataris: de bibliotheek ontvangt een vast geldbedrag, een percentage van de erfenis of specifieke goederen. Denk bij dat laatste aan een huis, of een bijzonder voorwerp.

We gaan graag in gesprek en zorgen samen voor een goede formulering in uw testament, zodat we zeker zijn dat we aan uw wensen kunnen voldoen. Wilt u graag een gesprek aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met Miranda Goudsblom, zij is te bereiken via

 

Heeft u Bibliotheek Kennemerwaard al in uw testament opgenomen, dan vernemen we dit graag om kennis te maken en u uit te nodigen in voor een gesprek in de bibliotheek. Maar als u anoniem wilt blijven, hebben we daar natuurlijk ook respect voor.