Website voorlezen

Leren, delen en creëren

Bibliotheek app

De Bibliotheek Wise app: de bibliotheek op iPhone, iPad en Android Vanaf nu heeft u altijd en overal toegang tot de bibliotheekcatalogus en Mijn Menu.

 

Download de app

Meer uitleg kunt u vinden op:http://www.bicatwise.com/app

De oudere app is na 30 juni niet meer te gebruiken.

Bibliotheek Wise app in de Appstore:

https://itunes.apple.com/nl/app/bibliotheek-wise/id814323040?mt=8

Bibliotheek Wise app in Playstore:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bicat.wise.androidapp

 

Regel met de Bibliotheek Wise app (gratis te downloaden) uw bibliotheekzaken wanneer u maar wilt!

Na het starten van de app kunt u uw bibliotheek kiezen via de plaatsnamenlijst. Log in met uw gebruikelijke gebruikersnaam/pasnummer en uw wachtwoord/pincode.

 

Daarna kunt u gebruikmaken van de faciliteiten zoals u gewend bent in Mijn Menu en de catalogus van uw bibliotheek. Denk aan het zoeken in de catalogus, reserveringen plaatsen en het verlengen van materialen.

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit het aanbod van uw bibliotheek? U wordt geholpen met aanwinstenoverzichten, (persoonlijke) lees- en luisteradviezen. Ook kunt u zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd.

Handig is dat u kunt bekijken wat u thuis heeft, en wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Wanneer u dat wilt, kunnen inbox- en push-berichten* u op de hoogte houden van de laatste stand van zaken. Materialen inleveren? Reserveringen ophalen? De bibliotheek laat het u weten via een berichtje.