Vrijwilliger bij

Bibliotheek Kennemerwaard

De bibliotheek is dé plaats waar inwoners naartoe komen om te leren, te delen en te creëren. Wij bieden toegang tot informatie, cultuur en educatie voor iedereen. Dit betekent dat wij streven naar een groot aanbod van activiteiten die inspireren en verbinden. Daarvoor zijn enthousiaste vrijwilligers nodig, die ons hierbij willen helpen. Jouw inzet wordt gewaardeerd! Actief zijn bij de bibliotheek biedt de kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen. 

 

Openstaande vacatures voor Vrijwilligers

Interesse om vrijwilliger te worden bij Bibliotheek Kennemerwaard? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers voor uiteenlopende projecten binnen de bibliotheek. Bekijk onze openstaande vacatures. Neem voor vragen contact op met Laura Bras via

Vrijwilliger activiteiten en lezingen

Alkmaar

Vind je het leuk om te helpen bij (jeugd)activiteiten en lezingen? Kun je jouw tijd (redelijk) flexibel indelen? En hou je ervan om mensen een warm welkom te geven? Voor (jeugd)activiteiten en lezingen op wisselende dagdelen gedurende het jaar zoeken wij een vrijwilliger die we mogen vragen om ons te komen helpen.

Dag & Dauw

Alkmaar - De Hoef

Ben je geïnteresseerd in kunst en cultuur? Vind je het leuk om mensen te ontmoeten en lijkt het je leuk om samen een cultureel programma samen te stellen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het programmateam van Dag & Dauw De Hoef!