Direct naar de inhoud

Vrijwilliger bij

Bibliotheek Kennemerwaard

De bibliotheek is dé plaats waar inwoners naartoe komen om te leren, te delen en te creëren. Wij bieden toegang tot informatie, cultuur en educatie voor iedereen. Dit betekent dat wij streven naar een groot aanbod van activiteiten die inspireren en verbinden. Daarvoor zijn enthousiaste vrijwilligers nodig, die ons hierbij willen helpen. Jouw inzet wordt gewaardeerd! Actief zijn bij de bibliotheek biedt de kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen. 

 

Openstaande vacatures voor Vrijwilligers

Interesse om vrijwilliger te worden bij Bibliotheek Kennemerwaard? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers voor uiteenlopende projecten binnen de bibliotheek. Bekijk onze openstaande vacatures. Neem voor vragen contact op met Laura Bras via

Vacature Vrijwilliger afhaalpunt Egmond aan den Hoef

In dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef heeft Bibliotheek Kennemerwaard een afhaalpunt voor gereserveerde bibliotheekboeken ingericht. Op maandag- en donderdagmiddag van 14.30 tot 16.30 wordt dit punt bemand door vrijwilligers. We zijn momenteel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de maandagmiddag. 

Bekijk de vacature

Vrijwilliger in Corona tijd, Yordi

Ruim tweeëneenhalf jaar is Yordi al actief als vrijwilliger bij de Coderdojo. Dit doet hij naast zijn werk als developer bij Betty Blocks in Alkmaar. Betty Blocks is een no-code platform waarmee bedrijven zonder technische kennis applicaties kunnen ontwikkelen. Daarnaast is hij jeugdtrainer bij atletiekvereniging Hylas in Alkmaar, waar hij trainingen geeft aan atleten in de leeftijdscategorie 11 t/m 14 jaar. Maar ook zelf is hij als atleet actief bij deze club, met een voorliefde voor de middellange afstand.

Lees meer