Vriendenactie mei 2016 123 kleinDe bibliotheek is een bijzondere plek die het waard is om te steunen. Kinderen zijn tot hun 18e verjaardag gratis lid van de bibliotheek. Door te Vriend van de bibliotheek te worden of te doneren help je mee deze waardevolle voorziening toegankelijk te houden voor iedereen. Je draagt bij aan het maatschappelijk belang van de bibliotheek, zeker nu de gemeentelijke subsidies onder druk staan.

Vrienden helpen de bibliotheek

Met jouw financiele bijdrage blijft de bibliotheek een vanzelfsprekende plek voor kinderen om te (leren) lezen en kunnen belangrijke, educatieve projecten gefinancierd worden. Bij Bibliotheek Kennemerwaard kunnen kinderen hun talenten verder ontdekken, ontwikkelen en mediawijzer worden. Vrienden van de bibliotheek zorgen ervoor dat dit voor iedereen bereikbaar blijft. Ook voor jouw kinderen.

Als Vriend geef je de bibliotheek de mogelijkheid om haar maatschappelijke rol en positie in de samenleving te behouden en te versterken.
Wij zijn daarom erg blij met jouw bijdrage.

Vriend worden

Je wordt Vriend voor een bedrag van € 110,- per jaar. Als Vriend van de bibliotheek profiteer je van de volgende voordelen:
-      Je ontvangt een Luxe abonnement
-      Jaarlijks twee activiteitenvouchers vrij te besteden
-      Je wordt op de hoogte gehouden van de besteding van gelden aan Vriendenprojecten en je beslist mee over de keuze van projecten

Vriend worden kan hier of kom langs in één van onze vestigingen.

Wil je je abonnement omzetten naar een Vriendenpas? Ook dat kan bij de Klantenservice in uw bibliotheek. Of stuur een mail naar   met je lidmaatschapsnummer.

Hieronder kun je gemakkelijk middels iDEAL een eenmalige donatie overmaken.

Doneer met iDEAL
Uw donatie: €
Uw naam of E-mailadres:

Liever een bedrag (online) overschrijven?

Dat kan naar NL61RABO0115836357 ten name van Stichting Bibliotheek Kennemerwaard. Vriendelijk verzoeken wij je te vermelden dat het gaat om een eenmalige gift.

Elke donatie is meer dan welkom!

Bibliotheek Kennemerwaard heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel. Meer informatie  op www.daargeefjeom.nl