Organisatie

Neeltje de Leur

Lieke Danenberg

Lid RvT ABC Huis

Ik ben Neeltje de Leur. Sinds oktober 2022 lid van de Raad van Toezicht en vanaf december 2022 voorzitter van de Raad.
Ik woon met heel plezier in het centrum van Alkmaar samen met mijn partner. Als lezer maak ik regelmatig gebruik van het aanbod van de Bibliotheek zowel boeken als lezingen. Als beginnend saxofoon-speler heb ik
veel bij Artiance gedaan wat betreft les en ensembles. Ik kom bij beide instellingen graag. Ik vind het inspirerende organisaties die in Alkmaar e.o mijns inziens niet mogen ontbreken.

Ik heb mijn werkzame leven doorgebracht als leidinggevende c.q. directeur van het onderwijs (MBO/HBO) en gemeentelijke instellingen waaronder Alkmaar en Bergen,Egmond en Schoorl (BES).
Daarnaast heb ik deelgenomen aan diverse Besturen en Raden van Toezicht. Momenteel maak ik deel uit van de Ledenraad Espria waarvan Evean een van de onderdelen is. Ik vind deelname aan maatschappelijke organisatie erg belangrijk omdat het mij voldoening geeft als ik een bijdrage kan leveren. 

Mijn belangstelling gaat naast muziek maken ook uit naar Kunst en Cultuur. Ik geniet enorm van een divers aanbod van cultuur-uitingen. Ik bezoek zoveel als ik kan omdat ik de evenementen inspirerend, leerzaam en verrassend vind. Buitenshuis doe ik veel aan sport: hardlopen, fietsen, wandelen en als ik de kans krijg skiën.


Met plezier lever ik graag een bijdrage aan het ABC-huis.