Lieke Danenberg

Lid RvT ABC Huis

Hoi, ik ben Lieke Danenberg, sinds 2018 lid van de Raad van Toezicht van Artiance en sinds 2021 van het ABC Huis. Ik woon samen met Wieger en onze twee kinderen in Obdam.

Na mijn functie als directeur van Alkmaar Marketing en operationeel directeur van Bluedesk, ben ik gaan ondernemen en inmiddels mede-eigenaar van twee mooie, toffe bedrijven. Een PR en Marketingbureau voor de IT en een bedrijf dat vrouwen helpt financieel onafhankelijk te worden. Daarnaast geef ik les (marketing management) bij INHolland Academy.

Als directeur van Alkmaar Marketing heb ik veel samengewerkt met zowel de bibliotheek als Artiance en samen mooie dingen mogen ontwikkelen. Sterke, culturele instanties zijn enorm belangrijk voor een stad en ik draag daaraan graag mijn steentje bij.

De enorme kennis, kunde en drive van de mensen bij het ABC huis, maakt dat ik iedere vergadering weer met een trots gevoel naar alle mooie plannen en resultaten kijk!