Keesjan Res

Lid RvT ABC Huis

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Keesjan Res. Ik ben 54 jaar en woonachtig in Alkmaar. Begin 2017 ben ik gestart als lid van RvT van de Bibliotheek Kennemerwaard. Ook als lid van het ABC Huis hebben de financiën mijn bijzondere aandacht. In de afgelopen 29 jaar ben ik werkzaam geweest bij diverse gemeenten en bij maatschappelijke organisaties. Mijn werkterrein was en is daarbij altijd hoofdzakelijk de Financien.

Op dit moment ben ik werkzaam als Manager Financien bij een stichting in het Openbaar Basis Onderwijs. De keuze om aan de slag te gaan als RvT lid bij de Bibliotheek Kennemerwaard was een bewuste keuze. De belangrijke maatschappelijke functie die de bibliotheek en nu het ABC Huis kent is voor mij de reden geweest om lid van de RvT te worden. Na vier jaar heb ik nog net zo veel zin om me de komende tijd maximaal in te zetten voor het ABC Huis en er samen een succes van te maken.