Onze missie

Wij dagen uit tot de ontwikkeling en ontplooiing van het individu en van de samenleving. We stimuleren, faciliteren en ondersteunen inwoners om mee te kunnen doen en bij te kunnen dragen aan de kennis-en informatiesamenleving. “Wij geven een vonk tot inspiratie”.

Onze visie

De bibliotheek is een daadkrachtige, toekomstgerichte en verbindende organisatie. Wij leveren in samenwerking met onze partners een bijdrage aan het zelfstandig functioneren van mensen tot goed geïnformeerde en ontwikkelde burgers opdat zij bewust, kritisch en actief mee kunnen doen in de samenleving.

Algemene informatie

Hier vind je algemene informatie over Bibliotheek Kennemerwaard. het organisatiemodel, de statuten en de samenstelling van de Raad van Toezicht samen met een overzicht van contactpersonen.

Onze collega's

Op zoek naar één van onze collega's? Bekijk het overzicht hieronder voor de directe contactgegevens.

Privacyverklaring (AVG)

Bibliotheek Kennemerwaard verwerkt jouw persoonsgegevens zorgvuldig, veilig en vertrouwd. Wij vinden het belangrijk dat je vertrouwen hebt in onze organisatie rondom al onze diensten en producten.

Jaarverslag 2020

Een bewogen jaar”

2020 is een jaar dat de geschiedenisboeken in zal gaan als het coronajaar. En zoals het er nu uitziet, zullen we ook in 2021 nog leven met de realiteit van het virus.

Voor Bibliotheek Kennemerwaard was 2020 een jaar van vallen en opstaan, van bouwen aan een nieuwe manier van werken met elkaar, van zoeken en vinden van samenwerkingsmogelijkheden met onze inwoners en met onze nieuwe collega’s van Artiance.

Je leest er meer over in ons jaarverslag