Klantenservice

Wij staan voor je klaar.

De Bibliotheek aan Huis

De Bibliotheek aan huis

Ben je (tijdelijk) niet in staat om naar de bibliotheek te komen? Dan bezorgen wij aan huis.

Lukt het niet om zelf naar de bibliotheek te komen? Dan is er de Bibliotheek aan Huis-service. Waarbij de materialen bij je thuis worden geleverd.

Een verrassend aanbod

Je kunt verschillende genres boeken lenen. Maar ook muziek, films en games. Moeite met kleine lettertjes? Geen probleem! Wij brengen ook luisterboeken, grootletterboeken en tijdschriften in gesproken vorm langs.

Gebruik maken van de Bibliotheek aan Huis?

Voor de Bibliotheek aan Huis service heb je een lidmaatschap van de bibliotheek nodig. Je maakt telefonisch een afspraak en wij komen bij je langs om te bespreken welke materialen je wilt lenen. Of we doen dit telefonisch als daar wens naar is. Een vaste contactpersoon komt regelmatig nieuwe materialen brengen. Deze service kost je niets extra; je betaalt de normale abonnementsprijs.

Aanmelden Bibliotheek aan Huis

Al lid? Meld je aan via onderstaand formulier

Meld je aan voor de Bibliotheek aan Huis-service van Bibliotheek Kennemerwaard!

Persoonsgegevens

Nog geen lid? Schrijf je in en leen de eerste maand gratis

Schrijf je in als lid van Bibliotheek Kennemerwaard en meld je aan voor de Bibliotheek aan Huis service. Een basis-abonnement volstaat om gebruik te maken van de Bibliotheek aan Huis-service. Je leent de eerste maand gratis en betaald je geen inschrijfkosten.

> Naar het inschrijfformulier

De ervaring van Hans & Ilse

DSC02066 verkleindSinds april 2019 brengt Bibliotheek aan Huis vrijwilliger Hans elke zes weken nieuwe boeken bij Ilse thuis. Samen hebben ze een bijzondere band opgebouwd. Nadat Hans nieuwe boeken heeft gebracht, drinken ze nog een kopje thee en praten Hans en Ilse over hun gemeenschappelijke passies zoals de politiek. Ilse: ‘Het is voor beide kanten een verrijking.’

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!