Klantenservice

Wij staan voor je klaar.

De Bibliotheek aan Huis

(Tijdelijk) Niet in staat om naar de bibliotheek te komen? Dan bezorgen wij aan huis.

Een verrassend aanbod

U kunt verschillende genres boeken lenen. Maar ook muziek, films en games. Heeft u moeite met kleine lettertjes? Wij kunnen ook luisterboeken, grootletterboeken en tijdschriften in gesproken vorm langsbrengen.

Wilt u gebruik maken van de Bibliotheek aan Huis?

Voor de Bibliotheek aan Huis service heeft u een lidmaatschap van de bibliotheek nodig. U maakt telefonisch een afspraak en wij komen bij u langs om te bespreken welke materialen u wilt lenen. Een vaste contactpersoon komt regelmatig nieuwe materialen brengen. Deze service kost u niets extra; u betaalt de normale abonnementsprijs.

Eerste maand gratis

Als u zich inschrijft voor de Bibliotheek aan Huis service leent u de eerste maand gratis en betaalt u geen inschrijfkosten.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!