Klantenservice

Wij staan voor je klaar.

Bibliotheek abonnementen

Er is altijd wel een abonnement wat bij jou past. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid en volwassenen hebben keuze uit een Mini, Basis of Luxe abonnement. Daarnaast hebben we nog het Vriendenabonnement, waarvan het gehele bedrag naar belangrijke projecten gaat. Als laatst hebben we nog een instellingen abonnement. En ben je tijdelijk niet in staat om naar de bibliotheek te komen? De bibliotheek komt naar jou met de Bibliotheek aan Huis.

Tariefwijziging in 2020

De afgelopen twee jaar zijn onze tarieven niet verhoogd. Voor 2020 verhogen wij de tarieven met gemiddeld 5%. Reden van ​de prijsverhoging is o.a. dat de btw per 1 januari 2019 is gestegen.

Mini abonnement

Jeugd abonnement

Basis abonnement

Vrienden abonnement

Luxe abonnement

Instellingen abonnement

Overige tarieven 2019

Overige tarieven voor bijvoorbeeld kopiëren en/of gebruikmaken van een pc vind je hier.

Uitleenreglement

Download hier het uitleenreglement van Bibliotheek Kennemerwaard.

Download ons uitleenreglement

Een wijziging doorgeven?

Wil je iets wijzigen in jouw abonnement? Neem dan contact met ons op.