Vrijwilligers voor Dag & Dauw De Hoef

Ben je geïnteresseerd in kunst en cultuur? Vind je het leuk om mensen te ontmoeten en lijkt het je leuk om samen een cultureel programma samen te stellen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het programmateam van Dag & Dauw De Hoef!

Programmateam

Het uitgangspunt is dat een groep 60-plussers een programmateam vormt, dat op regelmatige basis culturele activiteiten organiseert voor andere senioren. Hierbij krijgen zij de nodige ondersteuning vanuit Artiance en de bibliotheek. Inmiddels zijn de drukbezochte series van Dag en Dauw op 4 locaties in Alkmaar te bezoeken: Alkmaar Centrum, Overdie, Oudorp en De Hoef. Het team in De Hoef bestaat momenteel uit 4 enthousiaste vrijwilligers die al meerdere seizoenen samen hebben geprogrammeerd.

Wat wordt er van je verwacht?

Voor het programmateam van Dag & Dauw De Hoef wordt gezocht naar actieve 60-plussers die het team komen versterken. Je denkt mee over de invulling van het komende seizoen. Je bent sociaal en kunt goed samenwerken. Je bent creatief of wilt graag creatiever worden. Verder wil je andere mensen graag een mooie ervaring bieden. Je bent bereid te leren over programmering, gastvrouw/heerschap en communicatie. Je bent geïnteresseerd in kunst, cultuur en maatschappij. Je wilt je voor langere tijd (minimaal 1 jaar) verbinden aan dit bijzondere project.

Nieuwsgierig geworden?

Interesse in deelname aan het Dag & Dauw-programmateam De Hoef? Meld je dan aan bij Ria de Ridder (Artiance) en Simone de Moel (Bibliotheek) via of telefonisch via 072 540 4335 tussen 13.30 – 22.00 uur (niet tijdens schoolvakanties). De activiteiten van Dag & Dauw De Hoef worden georganiseerd in samenwerking met De Zorgcirkel en De Alkenhorst en vinden plaats op de maandagmiddag van 14.30-16.00 in De Vleugels.