Vrijwilliger tablet- en smartphone café in wijkkantoor Rivierenwijk

Lijkt het je leuk om mensen te helpen met hun tablet of smartphone? Bibliotheek Kennemerwaard zoekt een vrijwilliger die op vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur samen met een medewerker het digitale spreekuur wil verzorgen in het wijkkantoor Rivierenwijk.

Werkzaamheden

Tijdens het spreekuur kunnen bezoekers binnenlopen met vragen. Bijvoorbeeld hoe installeer ik een app? Er zijn ook tablets aanwezig voor wie iets wil leren en geen tablet bij zich heeft. Je bemant het spreekuur samen met een medewerker van de bibliotheek die ook op dat moment aanwezig is.

Wie zoeken we

• Je hebt ervaring met het gebruik van een smartphone en tablet
  • Je vindt het leuk om mensen uitleg te geven over het gebruik van een smartphone en tablet
  • Je bent geduldig en sociaal
  • Je bent beschikbaar op vrijdagochtenden van 10.00-12.00
  • Je bent woonachtig in HHW (of directe omgeving)

Wat bieden we onze vrijwilligers

• Vrijwilligerswerk in een inspirerende omgeving
  • Een gratis bibliotheeklidmaatschap
  • Jaarlijks een gezellige bijeenkomst
  • Deskundigheidsbevordering

Interesse?

Heb je interesse om je als vrijwilliger in te zetten voor het tablet- en smartphone café? Of heb je vragen? Stuur een berichtje met een motivatie naar Hanneke Hoffmann (vrijwilligerscoördinator HHW) via

Goed om te weten: omdat vrijwilligers van de bibliotheek in aanraking komen met kwetsbare groepen vragen wij van onze vrijwilligers (en medewerkers) een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze vragen wij voor je aan.