Vacature Gastvrouwen en heren gezocht voor bibliotheek Castricum

vacature vrijwilliger

Wil jij ervoor zorgen dat onze klanten zich welkom voelen in de bibliotheek? Als gastvrouw of gastheer bij de bibliotheek ben je het eerste aanspreekpunt bij binnenkomst. Je vindt het leuk om een praatje met bezoekers te maken en helpt bezoekers om hun weg te vinden in de bibliotheek. Je beantwoordt huishoudelijke vragen, helpt waar nodig bij de zelfbediening en verwijst bezoekers met gerichte collectievragen door naar de medewerkers. Daarnaast ondersteun je de medewerkers met verschillende praktische werkzaamheden die variëren per dagdeel.

Voor onze vestiging in Castricum zijn we voor verschillende dagdelen op zoek naar gastvrouwen- en/of heren.

Wat vragen wij:

• Je bent enthousiast
  • Je hebt een open houding en je bent klantgericht
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je bent fysiek in staat om meerdere uren achter elkaar op je benen te staan
  • Je bent flexibel in de afwisseling van je werkzaamheden
  • Je bent wekelijks beschikbaar voor 1 of 2 dagdelen*
  • Je bent bereid om een paar keer per jaar als gastvrouw/heer te helpen bij activiteiten en deel te nemen aan deskundigheidsbevordering

*Het dagdeel waar wij vrijwilligers voor zoeken is:
Vrijdag: 13.00-16.00 (gastheer/vrouw)

Wat bieden wij:

• Vrijwilligerswerk in een leuk team
  • Een gratis bibliotheeklidmaatschap
  • Deskundigheidsbevordering
  • Jaarlijks een gezellige bijeenkomst

Interesse?

Ben jij die gastheer- of vrouw die we zoeken voor onze vestiging Castricum? Of heb je vragen over deze functie? Stuur een mailtje met je motivatie en je beschikbaarheid naar Nathanya Dekker (vrijwilligerscoördinator Castricum)

Goed om te weten: omdat vrijwilligers van de bibliotheek in aanraking komen met kwetsbare groepen vragen wij van onze vrijwilligers (en medewerkers) een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze vragen wij voor je aan.