Medewerker Antoinette vertelt...

Medewerker Antoinette vertelt...

Antoinette vertelt hoe zij van vrijwilligster medewerkster werd bij de bibliotheek. Lees hier waarom Antionette het werken bij de bibliotheek zo leuk vindt. 

Mijn naam is Antoinette Meijer. Ik ben getrouwd met Richard en we hebben 3 zonen en 3 schoondochters. Ons 6e kleinkind verwachten wij in juni.

Gemis van collega's na ontslag

In oktober 2017 werd ik helaas ontslagen, omdat het bedrijf waar ik 17 jaar had gewerkt ermee ging stoppen. Dat vond ik heel erg moeilijk. Niet alleen omdat ik geen werk meer had maar vooral om het contact met collega’s. Dat vond ik altijd heel gezellig, en dat ging ik ook heel erg missen. Omdat ik bij mijn ontslag bijna 60 jaar was, werd het heel lastig om weer aan het werk te komen. 

Van vrijwilliger tot medewerker

De bibliotheek heeft mij altijd aangetrokken en in februari 2018 heb ik mij aangemeld als vrijwilligster bij de bibliotheek Heerhugowaard Centrum. Op dinsdagmiddag en vrijdagmorgen ging ik aan de slag.

Na een jaar trok ik de stoute schoenen aan en ging ik solliciteren bij de bibliotheek als medewerkster van de invalploeg. En ik werd aangenomen. Ik werk met heel veel plezier als klantenservicemedewerker in verschillende vestigingen van bibliotheek Kennemerwaard en ik heb zelfs vanaf 1 maart j.l. uitbreiding van uren gekregen. En dat op mijn 64e

Het leukste van dit werk is het contact met klanten en collega’s en natuurlijk omdat ik erg van lezen houd, de kennismaking met alle mooie en interessante boeken die in de bibliotheek voorradig zijn.