Onderwijsactie

Beste professional,

Omdat bibliotheken, kinderopvang en scholen samen bijdragen aan een beter leesklimaat voor kinderen en jongeren bieden wij jou graag een abonnement aan tegen een gereduceerd tarief. Met 20% korting ten opzichte van ons gewone basisabonnement kun je het hele jaar zoveel materialen lenen als je wilt (met een maximum van 10 materialen per keer). Een groot voordeel is dat je het abonnement voor jezelf kunt gebruiken en boeken kunt lenen die je in de groep of klas kunt inzetten! Ook kun je gebruik maken van e-books en luisterboeken via www.onlinebibliotheek.nl.

> Vul dit formulier in om gebruik te maken van dit aanbod*

We sturen jouw bibliotheekpas vervolgens binnen twee werkdagen kosteloos naar je toe.

Al lid?

Ook dan kun je gebruik maken van dit aanbod. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice via en vermeld hierbij jouw pasnummer en registratienummer BRIN (PO en VO) of LRK (kinderopvang). Onze collega’s zorgen er dan voor dat je een restitutie ontvangt.

Wij wensen je veel (voor)leesplezier, thuis en in de klas of groep!

Team Educatie

 

*Dit aanbod is voor leerkrachten, gastouders en medewerkers van scholen, voorscholen en instellingen in de kinderopvang. Je kunt hiervan gebruik maken als de instelling waar je werkt zich bevindt in het werkgebied van de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum of Heerhugowaard.