Kennis is pracht

Binnenkort verschijnt het boek over de Librije van Alkmaar, de oude stadsbibliotheek waarvan de boeken nu in het Regionaal Archief Alkmaar te vinden zijn. Er is lang aan gewerkt door Piet Verkruijsse, Paul Dijstelberge en Kuniko Forrer.

Een boek voor alle Alkmaarders, en voor iedereen die geïnteresseerd is in boekgeschiedenis. Toegankelijk geschreven en prachtig geïllustreerd. Een boek om zelf te bezitten en te lezen en om eindeloos in te kijken, met meer dan duizend afbeeldingen die prachtige details van alle boeken laten zien op een manier die niet eerder is vertoond: Kennis is Pracht!

Intekenen

U kunt nu intekenen op dit boek U krijgt dan een flinke korting op de winkelprijs. Voor intekenaren kost het boek € 19,95, de winkelprijs is € 24,95. Wie voor 20 augustus 2019 intekent, is niet alleen verzekerd van een exemplaar van dit bijzondere boek, maar neemt bovendien deel aan een experiment. Als er voldoende intekenaren zijn, zullen zij opgenomen worden in een lijst onder vermelding van hun naam en woonplaats.

U kunt intekenen tot 20 augustus per email, per brief en persoonlijk.
Mails kunt u richten aan de uitgever:
Brieven richt u aan: Stichting Alkmaarse Historische Publicaties, Bergerweg 1, 1815 AC Alkmaar
Persoonlijk: in het Regionaal Archief Alkmaar, Bergerweg 1 te Alkmaar

meer informatie: www.alkmaarsegeschiedenis.nl