Feestelijke manifestatie Dag & Dauw

Op 24 mei vindt er een manifestatie plaats om te vieren dat Dag & Dauw, het seniorenprogramma voor en door senioren, 5 jaar bestaat. Voor senioren is er een aantrekkelijk middagprogramma georganiseerd.

Tevens is de manifestatie bedoeld om mee te dingen naar de BNG Bank Lang Leve Kunst Prijs. Zes steden (waaronder Alkmaar) nemen deel aan het programma Age Friendly Cultural Cities. De gemeente Alkmaar en de culturele instellingen Artiance Centrum voor de Kunsten en Bibliotheek Kennemerwaard doorlopen samen een traject waarin de samenwerking tussen kunst, cultuur, zorg, welzijn en ondernemerschap centraal staan. In dit programma wordt gewerkt aan het verduurzamen van cultuurparticipatie door ouderen via het project Dag & Dauw.

Tijdens de feestelijke manifestatie ontvangen Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard de jury van de BNG Bank Lang Leve Kunst Prijs. Zij beoordelen het project Dag & Dauw. Voor de gemeente Alkmaar valt een bedrag van € 20.000 te winnen voor het beste en meest duurzame initiatief op het gebied van ouderen en cultuurparticipatie.

U bent van harte welkom bij de manifestatie van Dag & Dauw op 24 mei in TAGA Theater De Vest. Kijk voor het volledige programma en voor het kopen van kaartjes op www.dagendauwagenda.nl

Dag Dauw stockfoto ballonnen