Netwerkbijeenkomst Open Boek: Een klas vol enthousiaste schrijvers en lezers

Op woensdag 15 mei is er de jaarlijkse Netwerkwerkbijeenkomst Open Boek voor leerkrachten en leesbevorderaars. Deze keer geeft Schoolschrijver Anna van Praag een training waarin leesbevordering gecombineerd wordt met creatief schrijven.

Aanmelden kan nog tot en met woensdag 17 april: mail hiervoor naar  onder vermelding van: Netwerkbijeenkomst Open Boek, je naam en schoolnaam. Wees er snel bij want vol=vol.

Over de training

Tijdens de training laat Schoolschrijver Anna van Praag je als geen ander ervaren:

• Hoe je van leerlingen enthousiaste schrijvers maakt;
  • Hoe je van leerlingen nieuwsgierige lezers maakt en aanzet tot lezen;
  • Hoe je met kinderen een verdiepend gesprek aangaat over verhalen;
  • Hoe je het leesklimaat in de klas en op school verbetert

Het gaf nieuwe ideeën, maar vond het vooral toegevoegde waarde voor mijn eigen creatieve ontwikkeling die ik juist weer kan inzetten in mijn lessen. - Deelnemer

De kinderboekenauteur heeft als Schoolschrijver ervaring in het basisonderwijs. De training is ontwikkeld vanuit de praktijk en de opdrachten zijn in de praktijk getoetst.

Hopelijk tot woensdag 15 mei om 15.00 uur in Bibliotheek Alkmaar Centrum!

Netwerkbijeenkomst Open Boek | Woensdag 15 mei | 15.00 - 16.30 uur, inloop vanaf 14.50 uur | Bibliotheek Alkmaar Centrum | De bijeenkomst is gratis te bezoeken.