Warme kerst in onze bibliotheek met Joris' Kerstboom

Op onze locatie in Alkmaar Centrum staat van 15 t/m 23 december een Joris’ Kerstboom. Loop langs en hang voor jouw dierbare een boodschap met daarop een kerstgedachte in de Joris’ Kerstboom.

De Joris’ Kerstboom is een vertaling van het tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt stil te staan bij een dierbaar persoon en hun verhaal te delen. Joris’ Kerstboom is de plek waar je een reddende engel kan bedanken, sorry kan zeggen of een hechte vriendschap kan vieren. We bieden alle bezoekers van de Bibliotheek de gelegenheid een speciale boodschap in Joris’ Kerstboom te hangen. Wie zet jij in het licht?

Hoe het werkt

Naast de kerstboom in onze vestiging staat een tafel met kaarten. Deze kun je vullen met jouw persoonlijke boodschap. Schrijf een mooie boodschap, maak een tekening of plak een foto, en hang het kaartje aan het haakje in Joris’ Kerstboom. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom!

U kunt de bibliotheekmedewerker vragen u op weg te helpen. Wij nodigen u uit om zelf de boodschap in de boom te hangen.

Tv-uitzending

Presentator Joris Linssen is op woensdag 12 december op bezoek bij Bibliotheek Gouda, één van de vijf plekken waar de tv-opnames voor Joris’ Kerstboom plaatsvinden. Bekijk de uitzending op zondag 23 december om 21.10 uur op NPO 2.