Luuk Grossouw winnaar VakantieBieb wedstrijd

Luuk Grossouw is één van de winnaars geworden van de landelijke VakantieBieb wedstrijd. Op woensdag 26 september kreeg hij uit handen van bibliotheekmedewerkster Claudia Oudejans, in de vestiging van Bibliotheek Kennemerwaard in de Rijp, een mini iPad overhandigd.

Wedstrijd VakantieBieb

De landelijke online bibliotheek heeft in de zomer kinderen opgeroepen om mee te doen aan een wedstrijd. Op een ansichtkaart konden zij aan geven welk boek uit de VakantieBieb ze het leukste boek vonden en waarom. De drie winnende inzendingen kregen als prijs een iPad mini.  Luuk heeft in de zomer het boek Hannes Hunebed van Aaron Reynolds gelezen en op mooie kaart geschreven en getekend waarom hij dit boek zo leuk vond. Met deze inzending werd hij een winnaar van de iPad mini.

VakantieBieb

Dit jaar stonden er 62 mooie titels in de VakantieBieb. De app is geactiveerd door 116.000 mensen en er waren  231.000 actieve gebruikers. In totaal werden er maar liefst 1,8 miljoen e-books gedownload waarvan 627.000 jeugdtitels.