Bibliotheek in Oudorp ook op zaterdag open

Met ingang van zaterdag 1 september is de bibliotheek in Oudorp ook op zaterdag open. U kunt van 11.00 tot 14.00 uur terecht in de bibliotheek door de inzet van enthousiaste vrijwilligers. U kunt dan boeken lenen en terugbrengen en uw gereserveerde boeken ophalen. Ook kunt u de nieuwste kranten en tijdschriften lezen of gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Low Service

De bibliotheek is iedere zaterdag open van 11.00 tot 14.00 uur. Er zijn dan vrijwilligers aanwezig die u kunnen helpen bij het inleveren en lenen van boeken en andere materialen, wij noemen dit low-service. Dit betekent dat het niet mogelijk is om uw bibliotheek gerelateerde vragen te stellen maar dat u verder van veel faciliteiten gebruik kunt maken.

Er is géén bibliotheekpersoneel aanwezig voor klantenservice, informatie en advies.
Voor al deze zaken kunt u terecht tijdens de openingstijden van maandag tot en met vrijdag. Dan wordt de bibliotheek bemand door een bibliotheekmedewerker.

Feest op zaterdag 1 september

We vieren een klein feestje op 1 september. Er staat koffie / thee voor u klaar met wat lekkers. De eerste 50 bezoekers ontvangen een leuke biebtas en voor kinderen staat de grabbelton klaar.

Wij zien u graag

U bent van harte welkom in onze bibliotheek in Oudorp, Oudorperplein 23 in Alkmaar.
Van maandag tot en met vrijdag is de bibliotheek geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur.