Sportieve Experience was een groot succes

DSC 3933

Woensdag 9 mei kwamen er tientallen kinderen naar de bibliotheek in Alkmaar Centrum. Zij deden mee aan de sportieve experience middag dat aansluit bij het project Scoor een Boek. De kinderen hebben diverse sportieve activiteiten uitgevoerd, zoals dribbelen en scoren in het gatendoel, balletje hooghouden, tafelvoetbal en blaasvoetbal. Maar ook ontwierpen zij een nieuw AZ voetbaltenue en deden zij mee aan de Voetbaaltaal & -Tricks Quiz. Ook het maken van een filmpje met behulp van StopMotion was erg populair onder de deelnemers. De filmpjes worden op het BKNW stopmotion YouTube kanaal geplaatst.

Winnaars - Sportieve Experience

Alle kinderen die mee hebben gedaan op woensdag 9 mei kunnen in de bibliotheek van Alkmaar een klein presentje ophalen, bijvoorbeeld wanneer je nieuwe boeken komt lenen om zo nog meer stickers op je Scoor een Boek poster te kunnen plakken.
Let op ophalen kan t/m zaterdag 9 juni.

Tussen alle deelnemers hebben we 9 prijswinnaars getrokken:

Christiaan Veldman - AZ / Feyenoord bekerfinale sjaal

Royce - AZ tenue