Website voorlezen

Leren, delen en creëren

Vacatures Dag en Dauw Hoefplan

Gepubliceerd op: donderdag 21 september 2017

Vacature ondersteunend coordinator (m/v)
Dag en Dauw is een begrip voor senioren in de regio. Sinds een jaar bruisen de dinsdagochtenden bij Artiance Centrum voor de Kunsten en Bibliotheek Kennemerwaard. Sinds kort zetten senioren in Alkmaar Zuid, bij ontmoetingscentrum de Palatijn, zich ook in om cultuur interessant en laagdrempelig te maken voor senioren. De programmateams bestaan uit actieve, creatieve en betrokken senioren die het leuk vinden om samen iets te ondernemen. 

Dag en Dauw Hoefplan is nu ook gestart en bestaat uit een reeks culturele middagen voor zestig plussers in Zorgcentrum De Vleugels. De reeks start feestelijk op woensdagmiddag 8 november om 15:00 uur en wordt daarna wekelijks georganiseerd door het programmateam van Hoefplan op de volgende data: 15/11, 22/11, 29/11, 6/12 & 13/12. 

Stel dat u inspraak heeft in het culturele aanbod van Hoefplan? Dat u als ondersteunend coördinator helpt met de organisatie en publiciteit, kunt meedenken over de programmering en als gastheer of gastvrouw bij activiteiten aanwezig bent. Wij zijn op zoek naar een ondersteunend coördinator die interesse heeft in kunst en cultuur. Wij zoeken het liefst een vijftig plusser die weet van aanpakken, organisatorisch talent heeft en sociaalvaardig is. U vindt het leuk om samen met een groep actieve senioren aan de slag te gaan met de invulling van de culturele middagen. U geeft sturing aan de groep en werkt nauw samen met de activiteitencoördinator van De Vleugels. U bent in de maanden oktober, november en december 2017 minstens een halve dag per week beschikbaar. De voorkeur gaat uit naar iemand die al een netwerk in Hoefplan heeft. Voor deze functie geldt een vrijwilligersvergoeding. Daarnaast is er een mogelijkheid om de werkzaamheden in 2018 te continueren. 

Medewerker programmateam (m/v)
Tevens zoeken wij tien mensen van vijfenzestig jaar en ouder, die het leuk vinden om onderdeel te zijn van het Dag & Dauw programmateam in Hoefplan en met ons te werken aan een culturele programmering in De Vleugels. Samen met de rest van het programmateam denken jullie na over een programmering en organiseren jullie deze. De ondersteunend coördinator helpt hierbij en Artiance en de Bibliotheek faciliteren de activiteiten. Heeft u interesse om mee te doen en uw kwaliteiten en ervaring te delen? Het is gezellig, interessant én u geniet wekelijks van de door u zelf bedachte activiteit! Stuur ons een bericht met uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres en geboortedatum. Voeg hier tevens een korte motivatie aan toe. Na uw aanmelding krijgt u spoedig bericht.

U kunt ook informatie opvragen en uzelf aanmelden bij:
Ema Najetovic, 
Helen Groves,