Feest op basisschool De Vlieger

Gepubliceerd op: vrijdag 23 juni 2017
Opening De Vlieger

Afgelopen donderdagmiddag 22 juni vierden De Vlieger in Alkmaar ’s middags met alle klassen en leerkrachten de officiële start van de ‘Bibliotheek op School’. Sinds januari 2016 werkt De Vlieger samen met de bibliotheek, maar een officiële start was er nog niet geweest. Om de samenwerking te bekrachtigen, werd dit officiele openingsfeest georganiseerd.

Tijdens het feest hield de directrice van De Vlieger, Hanneke Miedema, een toespraak, zongen de kleuters een boekenlied, las consulente Rowan Olierook een verhaal voor over een ezel die kan lezen en stapten twee boekenwormen uit een groot boek om het officiële startsein voor de ‘Bibliotheek op School’ te geven. Het feest was compleet toen Jan Kaldenbach, van Bibliotheek Kennemerwaard, en Hanneke Miedema hun handteking onder de overeenkomst plaatsten. De Vlieger ontving daarnaast een gevelbordje en de felicitaties van PvdA-raadslid Tineke Komen. Het was een gezelige en geslaagde middag!

De nieuwe boeken die werden door de kinderen met veel gejuich ontvangen. Ze kunnen niet wachten om ze allemaal te lezen!