Nieuws

Nieuw inloopspreekuur bij Jumbo Monique: DigiSpot

Nieuw inloopspreekuur bij Jumbo Monique: DigiSpot

Onlangs is Bibliotheek Kennemerwaard een nieuw inloopspreekuur gestart bij Jumbo Monique in Heerhugowaard, het DigiSpot. Tijdens dit gratis inloopspreekuur kun je terecht met al je vragen over omgaan met de computer én de digitale overheid. Een afspraak maken bij de gemeente, je rijbewijs verlengen, zorgtoeslag aanvragen, het is soms best moeilijk. Wij kunnen je hierbij helpen. Ook als je vragen hebt over taal en rekenen of als je beter wilt leren omgaan met geld kun je bij dit spreekuur terecht.

Waar en wanneer 

Iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zitten we voor je klaar bij het DigiSpot in Jumbo Monique (Middenweg 245). We zitten in de huiskamer. Daar helpen we je met het vinden van informatie op internet en verwijzen door naar de juiste instanties of samenwerkingspartners.

Op meerdere locaties zijn er DigiSpot Inloopspreekuren. Kijk voor het complete overzicht van spreekuren, data en tijden op bknw.nl/agenda of in het onderstaande overzicht. Heb je vragen over DigiSpot? Bel met de klantenservice op 072 – 515 66 44. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. De hulp is gratis.

Jumbo Monique

Om het DigiSpot op een laagdrempelige manier voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken is er samenwerking gezocht met Jumbo Monique (Middenweg 245). “De supermarkt is de spil in de samenleving”, aldus Monique Ravenstijn, eigenaar van Jumbo Monique. “De supermarkt is ook een plek waar ook allerlei maatschappelijke activiteiten worden georganiseerd. Een gratis spreekuur als het DigiSpot past prima binnen deze visie.