E-readers en tablets door subsidie Pius-Stichting

Fijn nieuws! Dankzij een subsidie van de Pius-Stichting kunnen wij e-readers en tablets aanschaffen. Hiermee kunnen wij onze Bibliotheek aan Huis klanten kennis laten maken met de online bibliotheek. Want ook met een Bibliotheek aan Huis abonnement is het mogelijk om e-books en luisterenboeken te lenen uit de online bibliotheek.

Bibliotheek aan Huis

Bibliotheek aan huis is een service voor iedereen die graag wil blijven lezen maar (tijdelijk) niet zelfstandig naar de bibliotheek kan komen. Vrijwilligers halen en brengen de boeken en andere materialen bij de leden thuis.

Over de Pius-Stichting

Pius Stichting