Nieuws

Hulp nodig bij de CoronaCheck-app?

Bron: coronacheck.nl

Vanaf 1 juli is de CoronaCheck-app te gebruiken voor het bewijs dat je bent gevaccineerd of negatief op corona bent getest. Je kan de app gebruiken voor toegang tot bepaalde locaties. En om te reizen in de EU. Heb je hulp nodig bij het gebruik van deze app? De bibliotheek helpt je op weg. 

Wat is de CoronaCheck-app?

CoronaCheck app nl

 

Met de CoronaCheck-app kan je laten zien dat je negatief getest bent. Of dat je de prik tegen corona hebt gehad. Of dat je in het afgelopen half jaar hersteld bent van corona.  

Check voor alle informatie, vragen en het downloaden van de app op: > www.coronacheck.nl 

 

 

 


Waar gebruik ik de CoronaCheck-app voor?

Bij de ingang van een evenement in Nederland laat je de CoronaCheck-app zien. Vanaf 1 juli mag je met deze coronapas reizen naar een ander EU-land. 

Hulp nodig bij bij de CoronaCheck-app?

Heb je moeite met het gebruiken van de CoronaCheck-app? Of heb je nog geen DigiD waardoor je jouw gegevens niet kunt ophalen?
Medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard helpen je hier graag bij. Neem contact op met de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard om je vraag te stellen en wij helpen je op weg. 
Via de telefoon:  072 - 515 66 44 of e-mail:  

Kom naar ons inloopspreekuur

Wekelijks spreekuur over de CoronaCheck-app in diverse bibliotheken 

 

 

Samenwerking met partners

Diverse partners in de regio helpen jou graag op weg. Bekijk in dit overzicht wie jou waarmee kan helpen. 

Corona check app partners

Uitleg CoronaCheck - DigiSterker

Hulp bij basisvaardigheden 

Bibliotheek Kennemerwaard wil graag inwoners ondersteunen bij het verbeteren van hun basisvaardigheden. De bibliotheek biedt onder meer hulp bij het lezen, schrijven en spreken van de Nederlandse taal, rekenen of bij het omgaan met de computer.