Vacature - Opruimhulp in omgeving Castricum (5 uur)

gezocht

Op zoek naar een bijbaantje? Bibliotheek Kennemerwaard zoekt een Opruimhulp in omgeving Castricum (5 uur)

Wat ga je doen en met wie?

Jij bent een aanpakker: je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken en zet met veel plezier alle materialen (boeken, DVD's bladmuziek, games etc.) die zijn teruggebracht op de juiste plek. Je controleert de materialen en zorgt ervoor dat de kasten er netjes uitzien. Met andere woorden je ondersteunt jouw collega’s op locatie Castricum bij het aantrekkelijk aanbieden van de collectie aan onze bezoekers. Daar hoort zo nu en dan een teamoverleg bij. Verder assisteer je bij het onderhouden van de collectie. Tot slot komt het voor dat je een bezoeker ontvangt, helpt of doorverwijst naar de juiste collega.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een scholier die:

• Minimaal VMBO-TL werk- en denkniveau heeft;
  • In de buurt van Castricum woont;
  • Houdt van boeken lezen;
  • Het fijn vindt om praktisch bezig te zijn: je wandelt heen en weer over de vloer;
  • Maar ook zorgvuldig werkt, zodat alle materialen op de juist plek zijn terug te vinden;
  • Van nature vriendelijk en ondersteunend is naar collega en bezoeker;
  • In ieder geval beschikbaar is op woensdag 16.00-18.00 uur en zaterdag 12.30-15.30 uur maar ook een beetje flexibel is voor aanvullende hulpvragen.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een gezelligen betrokken team, wat goed op elkaar ingespeeld is. Het team neemt je graag mee in alle inen outs van jouw baan

Je krijgt een contract voor de duur van een jaar met de intentie om te verlengen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Openbare Bibliotheken, je ontvangt het minimumloon.Je wordt automatisch lid van onze bibliotheek en leent zo kosteloos onze materialen.

Onze organisatie

Bibliotheek Kennemerwaard is een ambitieuze organisatie die het bibliotheekwerk verzorgt in de gemeente Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard. In deze gemeentes hebben we 14 vestigingen.

Denk je bij de bibliotheek alleen aan boeken? Jammer, want we doen zoveel meer! De bibliotheek werkt samen met partners binnen o.a. gemeenten, culturele en maatschappelijk instellingen, kinderopvang en scholen om projecten gericht op leesbevordering, educatie, algemene ontwikkeling en participatie in onze samenleving mogelijk te maken. Dat doen we voor, en samen met inwoners.

De bibliotheek wil een diverse organisatie zijn, waar iedereen welkom is. We verwelkomen daarom graag sollicitaties van mensen die nu in onze instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Solliciteren?

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Femke Kooij () of Toos Vermeulen ()

Je kunt je sollicitatie voorzien van korte motivatie en CV tot uiterlijk 21 mei mailen naar Evelyne de Rijk ().

Let op! Het sollicitatiegesprek vindt plaats in de eerste week van juni.

We zien je sollicitatie graag tegemoet.