Nieuws

Cursus Digi Taal ontmoetingen is een succes

Cursus Digi Taal ontmoetingen is een succes

In deze corona tijd lopen we tegen de nodige uitdagingen aan. In de cursus Digi Taal ontmoetingen praten we in kleine groepjes online over deze uitdagingen en worden er digitale tips uitgewisseld. De onderwerpen die we in ieder geval bespreken zijn: hoe blijf ik gezond, hoe winkel ik veilig online en hoe werkt de digitale overheid?

De eerste editie van deze cursus was een groot succes. Vandaar dat er een tweede ronde wordt ingepland. Ben of ken jij iemand die hier graag bij aansluit? Meld je vandaag nog aan. 

Cursus inhoud

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten. Een bijeenkomst duurt een uur. Deelname is kosteloos. De cursus start op donderdag 11 maart om 10.00 uur. Wekelijks is er een les en de laatste les is op donderdag 22 april.

Online Taalbingo

Heb je zin om een ontspannen uurtje te hebben of wil je graag de Nederlandse taal oefenen? Je bent van harte welkom om mee te doen aan de online Taalbingo. Bij de Taalbingo ga je in een klein groepje op zoek naar de juiste woorden en voorwerpen die op de bingokaart staan. En zijn je kinderen thuis? Geen probleem die kunnen gezellig meedoen. Deelname is kosteloos. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de winnaar een leuk prijsje thuisbezorgd krijgt! Je kunt deelnemen aan de Taalbingo op:

  • dinsdag 9 maart om 10.00 uur tot 11.00 uur.
  • donderdag 11 maart om 15.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je voor de cursus Digi Taalontmoetingen en de Online Taalbingo per mail en telefonisch aanmelden. Dit kan bij Mariëlle Harte van bibliotheek Kennemerwaard. Telefoon 06 - 8111 8106 of email .