Nieuws

Heb je ook zo'n behoefte aan weer eens een ‘avondje uit’? Samen met Kaashuis Tromp in Egmond aan den Hoef pakken wij uit met een leuk Valentijn initiatief. We hebben een oplossing bedacht om een volledig corona proof Frans avondje uit te organiseren!

Franse avond uit tas

Bij kaashuis Tromp kun je de ‘Franse avond uit tas’ aanschaffen. In deze tas vind je alle benodigdheden voor een speciaal Frans avondje uit in je eigen huiskamer voor twee personen. Wijn, speciale Franse kaasjes en een mooi verhaal of gedicht dat je kunt (voor)lezen. Om de avond echt in een andere sfeer te laten verlopen vind je bij het verhaal of gedicht ook gesprekskaarten met prikkelende vragen om elkaar nog beter te leren kennen.

Valentijn

Omdat februari de maand van Valentijnsdag is staat de romantiek centraal in het verhaal of gedicht. Leuk om met een partner te delen op bijvoorbeeld Valentijnsdag. Maar net zo leuk om met een vriend of vriendin te ontdekken wat romantiek nu precies betekent voor jullie.

Tas afhalen bij Kaashuis Tromp

De tas kost € 15,-.  Als je lid bent van de bibliotheek betaal je bij het tonen van je lidmaatschapskaart slechts € 12,50. De tas is vanaf 12 februari te koop bij Kaashuis Tromp, Nieuwe Egmonderstraatweg 1-7 Egmond aan den Hoef (tegenover de Albert Heijn).

Gratis proefabonnement Bibliotheek Kennmerwaard

En heb je de smaak van het lezen te pakken? Dat komt goed uit. Want in de tas vind je ook een gratis proefabonnement voor 3 maanden bij Bibliotheek Kennemerwaard. Je kunt hiermee boeken bestellen en afhalen maar ook gebruikmaken van de online bibliotheek, met duizenden e-books en luisterboeken. Ben je zelf al lid? Geef het abonnement dan vooral aan iemand die nog geen lid is!

Voor het activeren van het proefabonnement neem je contact op met onze klantenservice via  of bel 072-515 66 44. Geef de unieke code op de voucher door en het abonnement wordt voor jou in gang gezet.