Dit is Cultureel Bergens Platform

CPB

Culturele organisaties werken samen om de cultuur in de gemeente Bergen levend te houden. Waardoor duizenden bewoners en bezoekers, jong en oud, kunnen genieten van een divers aanbod.

Hoe zij dit weten te realiseren? Je ziet het in onderstaande video van Cultureel Bergens Platform.

Dertien organisaties

Het Cultureel Bergens Platform wordt gevormd door 13 organisaties in de gemeente Bergen die zich inzetten voor een levendig kunst- en cultuurklimaat in Bergen. Dat zijn Abdij van Egmond, Bibliotheek Kennemerwaard, Cinebergen, Erfgoedplatform BES, International Holland Music Sessions (IHMS), KunstenaarsCentrumBergen KCB, Kranenburgh/Sterkenhuis, Kunst10Daagse, Slotkwartier/culturele instellingen Egmond, SchoK, Stichting Los Zand, VVV Hart van Noord-Holland, Woodlands Festival.