Geef een Pakje Kunst® cadeau

Pakje Kunst

In november staan in de Pakje Kunst® automaat in Alkmaar de kunstenaars in 1 rij. En de pop-up automaat in Bergen blijft langer staan. Kom en haal een Pakje Kunst® voor jezelf of om cadeau te geven!

In de kunstautomaat in Bibliotheek Alkmaar centrum krijgen in november elke week 8 kunstenaars een eigen rij toebedeeld. Je weet dan dus voor één keer van welke kunstenaar je een kunstwerkje trekt! Voor 2 x 2 euro heb je al een minikunstwerk naar keuzeLeuk voor jezelf maar ook om cadeau te doen in de decembermaand.

Liever zelf niet naar de bibliotheek?

Pakje Kunst® Alkmaar verstuurt een pakje voor €5,50 naar elk gewenst adres in Nederland. Mail je bestelling door naar.

De pop-up Pakje Kunst® automaat in Bibliotheek Bergen blijft nog even staan

Sinds de periode waarin de Kunst10daagse zou plaatsvinden staat er een pop-up kunstautomaat in Bibliotheek Bergen. Deze automaat blijft tot eind december nog staan. Grijp je kans en laat je verrassen met unieke kunst van kunstenaars uit de regio.

Pakje Kunst® als attentie in de decembermaand

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk aan een Pakje Kunst® voor de feestdagen. Leuk als originele attentie of voor in een kerstpakket. Wil je een groter aantal pakjes bestellen? Mail dan naar .

Over Pakje Kunst®

Pakje Kunst® is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod. De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit een oude mechanische sigarettenautomaat voor slechts € 4,-. Deelnemende kunstenaars ontvangen hiervan € 3,-. In een doosje kan je iedere kunstvorm tegenkomen.

Pakje Kunst® is een initiatief van Ro-Nalt Schrauwen, beeldend kunstenaar uit Tilburg en geïnspireerd op de Duitse Kunstautomat. Momenteel staan er rond de 50 Pakje Kunst automaten in 33 steden verspreid over Nederland en doen er landelijk ongeveer 1000 kunstenaars mee.

Meer informatie vind je op www.pakjekunst.com en via Instagram: @pakjekunstalkmaar.