Adverteren op pakjes kunst

pakje kunst kunstwerken

Bij Bibliotheek Kennemerwaard in Alkmaar centrum staat sinds december een Pakje Kunst ® automaat. Pakje Kunst ® is een initiatief van Ro-Nalt Schrauwen uit Tilburg met als doel kunst op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen en de bekendheid van regionale kunstenaars te vergroten. Voor 2 x € 2,- trek je een Pakje Kunst ® uit een retro sigarettenautomaat. Er staan inmiddels 50 van deze automaten verspreid over Nederland. Een kleine 40 kunstenaars uit de regio leveren voor de automaat in Alkmaar allerlei kunstwerkjes van hoge kwaliteit.

Uw advertentie op Pakje Kunst ®
Vanaf nu is het ook mogelijk om op de zijkant van de doosjes, waarin de kunstwerkjes zijn verpakt, te adverteren door middel van een sticker. De kosten voor de advertentie bedragen € 250,- (excl. btw) per 1000 doosjes. Pakje Kunst ® zorgt voor het drukken en verzenden van het materiaal.

Extra automaat
Tijdens de Kunst10daagse in Bergen van 9 t/m 18 oktober wordt een extra automaat geplaatst in Bibliotheek Bergen met daarin werk van deelnemende kunstenaars.

Uw advertentie kan op pakjes in de automaten van zowel Bergen als Alkmaar geplaatst worden.

Neem contact op
Meer informatie of direct uw advertentieplaats vastleggen? Neem dan contact op via: of

Bekijk alles over Pakje Kunst ® op: www.pakjekunst.com