Denk mee over activiteiten in de Egmonden

Bibliotheek Kennemerwaard wil zoveel mogelijk inwoners uit Egmond Aan Zee, Egmond-Binnen en Egmond aan den Hoef betrekken bij activiteiten die de bibliotheek organiseert. Daarom willen we graag weten waar jij in geïnteresseerd bent, waarover jij meer wil weten, wat jou bezig houdt of wat jij zou willen leren? Ons doel is om met jouw hulp tot een beter en aantrekkelijker aanbod van activiteiten te komen. Denk je met ons mee? Op alle dinsdagen in september zijn er in alle drie de dorpskernen medewerkers van de bibliotheek aanwezig om met je in gesprek te gaan en je wensen te inventariseren.

We nodigen je uit om mee te praten

De bibliotheek Egmond nodigt je uit om in de maand september met ons mee te denken over concrete activiteiten in de bibliotheek in jouw woonplaats. Als je wilt, kun je ook actief meewerken aan het organiseren van een activiteit.

De medewerkers zijn aanwezig op alle dinsdagen (1, 8, 15, 22 en 29) in september.

Van 10.00 tot 12.00 uur in Dorpshuis De Hanswijk (Hanswijk 1) in Egmond aan den Hoef.

Van 12.30 tot 14.30 uur bij PostaanZee (Voorstraat 82A) in Egmond aan Zee

Van 15.00 tot 17.00 uur Dorpshuis De Schulp (Visweg 45) in Egmond-Binnen.

Denk mee! Praat mee! Een kopje thee of koffie staat voor je klaar.