Bibliotheek in 3 dorpskernen in Egmond

Bibliotheek Egmond is gestart met een nieuwe vorm van dienstverlening. Alle drie de dorpskernen hebben vanaf 17 augustus een ophaal- en terugbrengpunt. Bewoners kunnen daar hun gereserveerde materialen ophalen en terugbrengen. Alle inwoners van de Egmonden konden al terecht bij PostaanZee, ná 17 augustus kan men ook terecht bij de locatie in de eigen dorpskern, als men daarvoor kiest.

Locaties Egmond

• Voor Egmond aan Zee is dat in Ontmoetingscentrum PostaanZee (Voorstraat 82A, 1931 AN Egmond aan Zee) Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Op maandag en donderdag van 14.30 uur tot 16.30 uur en op woensdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur is er een medewerker of vrijwilliger aanwezig voor vragen en uitleg over hoe men kan reserveren.
  • Voor Egmond aan den Hoef is dat in Dorpshuis De Hanswijk (Hanswijk 1, 1934 CP Egmond aan den Hoef) Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
  • Voor Egmond Binnen is dat in Dorpshuis de Schulp (Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen) Openingstijden maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. De openingstijden van Dorpshuis De Schulp zijn nog onder voorbehoud en zullen later definitief worden gecommuniceerd.

Tijdens de openingstijden kunt u terecht om materialen op te halen en terug te brengen. Later wordt bekend gemaakt op welke momenten er een medewerker aanwezig zal zijn op de locaties in Egmond Binnen en Egmond aan den Hoef.

Ophaallocatie kiezen vanaf 17 augustus

Vanaf 17 augustus kunt u via onze klantenservice aangeven welke ophaallocatie u kiest. Deze staat nu nog standaard op Egmond aan Zee. Dit kan via mail: , telefonisch 072 -  515 66 44, Whatsapp 06-124 165 84 of via het contactformulier op deze website.