Nieuws

Ise (9 jaar) uit Castricum is de winnaar van 'De gruwelijke generaal schrijfwedstrijd'

Ilse

Van harte gefeliciteerd, Ise! De afgelopen weken konden kinderen uit de bovenbouw aan de slag met het schrijven van een verhaal over een spion-juf of een spion-meester. We hebben spannende verhalen binnen gekregen. De jury koos als winnaar het verhaal van Ise van de Paulusschool in Castricum. 

 

Ise heeft in haar verhaal een spannende opbouw.  De jury is er van overtuigd dat Ise heel veel leest omdat in haar verhaal allerlei verwijzingen lijken te zitten naar jeugdboeken zoals bijvoorbeeld  'Superjuffie', De Gorgels en Minoes. Dit alles heeft zij in een eigentijds en nieuw jasje gegoten met een videobellende juf, een verdwenen dictee, een touwtje met een haakje en ... 

Nou ja, Ise maakte ons erg nieuwsgierig met haar verhaal over Spion I. Het smaakt naar meer!

 

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar het spannende verhaal van Ise?

Het heet 'Het mysterie van de verdwenen dictees...' en je kunt het hier lezen.

Ise heeft met haar verhaal het boek 'De ongelooflijke Ravi Ravioli' van Jozua Douglas gewonnen. Ze heeft het boek inmiddels per post ontvangen. Het is beschikbaar gesteld door Uitgeverij De Fontein en het boek is het tweede deel van de Costa Banana-serie.

Heb je zin om meer spannende verhalen te lezen?

Neem dan eens een kijkje bij de Online Bibliotheek voor e-books en luisterboeken. Het eerste verhaal uit de Costa Banana-serie van Jozua Douglas 'De gruwelijke generaal' is als luisterboek te vinden bij de online bibliotheek.

Je kunt de LuisterBieb-app downloaden in de Google Play Store of de AppStore. Je logt in met je gegevens van je Bibliotheekpas. Het downloaden van de luisterboeken is helemaal gratis.