Voor onze trouwe leden

Van 16 maart tot 11 mei waren al onze vestigingen gesloten. Sinds die tijd zijn er veel online diensten ontwikkeld en aangeboden. Zo kan je gebruikmaken van de online bibliotheek met e-books en luisterboeken, kan je op de Bibliotheek op School online tips en trucs vinden voor ouders en kinderen, is er een Poëzie lijn en zijn er telefonische spreekuren voor diegenen die vragen hebben over de Nederlandse taal en/of computervaardigheden.

Ook kon je via de AfhaalBieb fysieke boeken komen ophalen. De AfhaalBieb is sinds 9 mei weer gesloten, want we hebben goed nieuws, de bibliotheken gaan gefaseerd open!

Compensatie

Zoals al eerder aangekondigd willen wij je ook een vorm van compensatie aanbieden voor de periode dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de bibliotheek zoals je gewend was.

Per 11 mei krijg je automatisch een tijdelijke 'upgrade' naar een hoger abonnementstarief, met de bijbehorende voordelen voor een periode van drie maanden.

Mini abonnement
Heb je een mini abonnement dan gaan we je abonnement voor 3 maanden upgraden naar een basisabonnement.

Basis abonnement
Heb je een Basis abonnement dan gaan we je abonnement voor 3 maanden upgraden naar een luxe abonnement.

Luxe abonnement
Heb je een Luxe abonnement dan bieden we aan dat je een gratis mini-abonnement aan iemand cadeau kunt geven.
Hierover ontvangen alle leden met Luxe abonnement, en ook onze Vrienden, in de week van 18 mei bericht.