Beste leden en bezoekers van Bibliotheek Kennemerwaard

Erna Winters, directeur Bibliotheek Kennemerwaard, heeft een videoboodschap voor jou als lid en bezoeker van de bibliotheek. In de videoboodschap gaat zij in op de impact van de maatregelen rondom het coronavirus voor de dienstverlening van de bibliotheek.

Samengevat

Bibliotheek Kennemerwaard volgt de richtlijnen van de veiligheidsregio’s, RIVM en GGD. Onze vestigingen zijn gesloten, vooralsnog tot en met 28 april. Het tijdelijk sluiten van de bibliotheek is voor de bescherming van onze leden, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers het enige juiste besluit dat we konden nemen. Dat dit een grote impact heeft op jou als lid en bezoeker begrijp ik heel goed.

Je kunt op dit moment geen bezoek brengen aan de bibliotheek.

• Wel kan je gebruikmaken van:
  • Heb je nog materialen thuis? Die hebben we voor je verlengd en natuurlijk betaal je hier geen telaatgeld over.
  • Heb je je aangemeld voor een betaalde activiteit en gaat deze niet door? Dan zorgen wij ervoor dat je je geld terug krijgt.
  • Ben je lid en kun je nu geen gebruik maken van onze collectie? We onderzoeken passende compensatiemaatregelen over de periode waarin je geen toegang had tot onze vestigingen.
  • Ontvang je in deze periode een factuur van ons? Dan hoop ik van harte dat je de factuur betaalt en je lidmaatschap verlengt. Zo gauw wij meer nieuws hebben over de compensatie van je abonnement laten wij het je weten.

Wij kunnen niet zonder jou als lid. Want met je bijdrage is het mogelijk om de plek te zijn voor iedereen voor ontmoeting en toegang tot kennis, informatie en cultuur. De bibliotheek is een onmisbare basisvoorziening in je gemeente.

Heb je vragen neem contact met ons op van maandag tot en met vrijdag via 072 – 515 66 44 of

Ik vertrouw op je begrip.

Erna Winters