Thuis werken aan je computervaardigheden?

vaardigheden

Bibliotheek Kennemerwaard bied je de mogelijkheid om met persoonlijke telefonische ondersteuning je vaardigheden op de computer te verbeteren.

Denk je al langer dat je eigenlijk wel eens iets meer op de computer zou willen doen? Of wil je bijvoorbeeld graag leren skypen met familie en vrienden? Dan is dit je kans!

Aan de slag

Je gaat aan de slag op je eigen computer in een onlineprogramma waarbij je telefonisch begeleid wordt om in te loggen op de website. Wij bieden iedere week een half uur telefonische ondersteuning op maat en de rest van de week kun je zelfstandig aan het werk. Wij volgen je vaardigheden en je ontvangt ook certificaten bij het succesvol afronden van onderdelen.

Meer weten over de mogelijkheden van je mobiele telefoon?

Heb je nog helemaal geen computerervaring? Of heb je geen computer en wil je op je telefoon een aantal dingen leren? Dan maken wij graag een telefonische afspraak met je om je op maat te helpen.

Aanmelden voor persoonlijke begeleiding

Je kunt je aanmelden bij de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard. Dit kan telefonisch 072 – 515 66 44 of per mail

Je wordt dan teruggebeld door een medewerker van de bibliotheek die samen met je een persoonlijk leerplan maakt.