Coronamaatregelen

Corona

Onze vestigingen zijn alleen open voor de Afhaalservice van reserveringen en het inleveren van materialen. En voor kinderen kun je een Voorleestas reserveren.

Afhaalservice blijft geopend.

De landelijke maatregelen in de strijd tegen het virus zijn verlengd. Alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard blijven voorlopig gesloten. Wij hopen jullie natuurlijk snel weer te mogen ontvangen. Zodra wij meer weten, lees je dat op deze pagina. Activiteiten vinden in deze periode online plaats of worden verschoven of geannuleerd. Heb je een ticket gekocht en gaat deze activiteit nu helaas niet door? Dan krijg je je geld terug. Bekijk welke activiteiten online wel doorgaan via de activiteitenagenda.

Heb je nog boeken of andere materialen thuis, dan hoef je ze niet in te leveren. De uitleentermijn schuiven we namelijk op. Je krijgt geen boete tijdens de sluiting en als we weer opengaan, heb je genoeg tijd om je materialen in te leveren.

Afhaalservice reserveringen

Wil je ook materialen reserveren en afhalen? Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekkennemerwaard.nl/afhaalservice
Wanneer je materialen komt ophalen heb je ook de mogelijkheid om ze in te leveren.

Wanneer is de bibliotheek weer open?

Zodra wij weten wanneer we weer veilig open kunnen, lees je dat op deze pagina. De actuele openingstijden van onze vestigingen zijn hier te vinden.

Gaan de geplande activiteiten door?

De online activiteiten die gepland staan voor de komende periode gaan door. Helaas is het niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Bekijk de activiteitenagendavoor alle activiteiten.

Ik behoor tot de kwetsbare groep. Wel wil ik graag lenen, kan dat?

Je kunt gebruik maken van service de Bibliotheek aan Huis. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice. Een vrijwilliger neemt vervolgens contact met je op en komt op een afgesproken moment boeken aan huis brengen.

Kan ik mijn materialen weer inleveren?

Ja, het inleveren van materialen is mogelijk. De uitleentermijn van materialen is voor iedereen automatisch verlengd. Log in op Mijn Bibliotheek om je gegevens te raadplegen.

Kan ik vanuit huis materialen reserveren?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt ze dan ook ophalen in één van onze vestigingen. Meer informatie over reserveren.
Heb je het maximaal aantal uitleningen op je pas staan? Dan lever je het geleende materiaal weer in als je je reservering komt ophalen.

Wanneer moet ik mijn boeken weer inleveren?

Door in te loggen in Mijn Bibliotheek via de website rechtsboven of via de gratis bibliotheek Wise app, zie je wanneer de boeken uiterlijk weer terug moeten naar de bibliotheek.

Meer informatie

We houden je op de hoogte via: www.bknw.nl/corona of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en zaterdag van 12.00 - 15.00 uur):

of bel 072-515 66 44 | WhatsApp: 06-124 165 84

Het kan zijn dat de wachttijd wat langer is dan gebruikelijk. Hiervoor onze excuses.
We hopen op je begrip in deze uitzonderlijke situatie.