Opening BoekStart in de Kinderopvang bij de Zonnewijzer

Op 2 oktober hebben we op feestelijke wijze Boekstart in de kinderopvang geopend op Kindcentrum de Zonnewijzer in Heerhugowaard. Alweer een locatie van Stichting Blosse.

Alle ouders en kinderen waren uitgenodigd om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen. Na de officiële ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst door Hanneke Idema (bibliotheek Kennemerwaard) en Anita van Burgel (Locatiemanager Zonnewijzer) werd er voorgelezen door de leesconsulente van Bibliotheek Kennemerwaard, Sarah Coster. We lazen een boekje over muziek maken met potten en pannen. Dit hebben we natuurlijk zelf ook geprobeerd!

Onder begeleiding van dit vrolijke orkest, werd de prachtige kast met boeken uitgepakt door wethouder John Does en een aantal kinderen van de Zonnewijzer. Waarna de kinderen en hun ouders meteen een boekje konden lezen.

Na het dit feestje in de aula kregen de kinderen een mooi cadeau mee naar de groep; een mooie gevulde boekenbak.