Warme Kamers je bent van harte welkom!

Leger des Heils en bibliotheken bieden warme plek

Met het initiatief Warme Kamers wil het Leger des Heils deze winter een deken van warme plekken over Nederland verspreiden. Samen met andere organisaties zorgt het Leger des Heils voor Warme Kamers bij iedereen in de buurt. Ook Bibliotheek Kennemerwaard heeft zich aangesloten bij dit initiatief.

Je kunt bij ons gratis gebruikmaken van studie- werkplekken met wifi. Een krantje of boek lezen aan de leestafel, spelletjes spelen, het kan bij ons in de bibliotheek. Veel kinderactiviteiten zijn gratis. En we maken graag een praatje met je.

BiebKoffie

De bibliotheek in De Mare start vanaf 5 december met een gratis koffie/thee uurtje. Op maandag t/m vrijdag ben je van harte welkom van 11.00 – 12.00 uur voor een gratis kopje koffie/thee. En er is tijd voor een gezellig gesprek. Je kunt natuurlijk ook langer blijven. In de bibliotheek zijn studie- en werkplekken en een grote leestafel met tijdschriften en kranten. Je kunt gebruikmaken van de gratis wifi.

Je hoeft geen bibliotheeklid te zijn, je bent van harte welkom. Koud thuis? Kom er warm bij zitten in de bibliotheek.

Openingstijden vestigingen

Meer informatie over het project Warme Kamers