Resultaten 1 - 5 van 64

Gepubliceerd op: donderdag 10 juni 2021

Deze zomer gaan medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard met een bakfiets op stap in de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen en Castricum. Je kunt de bakfiets van de bibliotheek ook in jouw gemeente tegenkomen.

Gepubliceerd op: dinsdag 08 juni 2021

De winnaar van het leesproject Scoor een Boek! is bekend. De winnaar van de schooleditie 2021 is groep 4/5 van de Vinckhuysenschool in West-Graftdijk! Zij hebben met 13 leerlingen 145 boeken gelezen. Dat is gemiddeld het hoogste aantal gelezen boeken per leerling.  Ze winnen daarmee een online meet & greet met een AZ-speler.

Gepubliceerd op: vrijdag 28 mei 2021

Update 11 juni: Vanaf 14 juni worden de openingstijden verruimd. Check de tijden per vestiging op onze website. Alles voor een veilig en prettig bezoek aan de bibliotheek.

Gepubliceerd op: dinsdag 25 mei 2021

2020 is een jaar dat de geschiedenisboeken in zal gaan als het coronajaar. En zoals het er nu uitziet, zullen we ook in 2021 nog leven met de realiteit van het virus. Voor Bibliotheek Kennemerwaard was 2020 een jaar van vallen en opstaan, van bouwen aan een nieuwe manier van werken met elkaar, van zoeken en vinden van samenwerkingsmogelijkheden met onze inwoners en met onze nieuwe collega’s van Artiance.

Gepubliceerd op: donderdag 20 mei 2021

In Alkmaar zetten Hogeschool IPABO en Bibliotheek Kennemerwaard samen in op de bewustwording van het belang van lezen voor de ontwikkeling van het kind. Deze samenwerking is vandaag officieel vastgelegd. In aanwezigheid van de wethouder van Alkmaar Elly Konijn-Vermaas, hebben Erna Winters, bestuurder ABC Huis (ABC Huis is een bestuurlijke fusie van Bibliotheek Kennemerwaard en Artiance) en Eric Westhoek, voorzitter CvB Hogeschool IPABO, de handtekeningen gezet.