Resultaten 1 - 5 van 16

Gepubliceerd op: woensdag 22 januari 2020

De Nationale Voorleesdagen zijn begonnen! Het prentenboek van het Jaar is Moppereend, geschreven door Joyce Dunbar, geïllustreerd door Petr Horáček en vertaald door Jesse Goossens. Voor de leerlingen van basisschool De Kleine en Grote Beer was er bij de aftrap van de Nationale Voorleesdagen hoog bezoek. Minister Wouter Koolmees, van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, kwam op woensdag 22 januari enthousiast voorlezen in Heerhugowaard. Zijn publiek bestond uit peuters en kleuters.

Gepubliceerd op: maandag 23 december 2019

Bibliotheek aan Huis is een dienst voor iedereen die (tijdelijk) niet in staat is om naar de bibliotheek te komen. Vrijwilligers bezoeken deze mensen en in overleg nemen zij boeken en andere materialen mee vanuit de bibliotheek.

Gepubliceerd op: donderdag 05 december 2019

Ieder jaar gaat de opbrengst van het Alkmaar Culinair Plaza naar een aantal lokale goede doelen/initiatieven om een financieel steuntje in de rug te geven. Vaste sponsor Triple heeft dit jaar Bibliotheek Kennemerwaard geselecteerd. Op 29 november 2019 heeft Erna Winters, directeur van Bibliotheek Kennemerwaard, een cheque twv € 2.500,- voor onze CoderDojo's ontvangen.

We willen Triple en Stichting Culinair Plaza hartelijk danken voor deze financiële ondersteuning!