Resultaten 1 - 5 van 40

Gepubliceerd op: donderdag 19 november 2020

In november staan in de Pakje Kunst® automaat in Alkmaar de kunstenaars in 1 rij. En de pop-up automaat in Bergen blijft langer staan. Kom en haal een Pakje Kunst® voor jezelf of om cadeau te geven!

Gepubliceerd op: woensdag 18 november 2020

UPDATE 18 november: We zijn blij je weer te mogen ontvangen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de bibliotheek veilig en prettig kunt bezoeken.

Gepubliceerd op: dinsdag 03 november 2020

Buitenlandse historicus vindt antwoord via Bibliotheek Kennemerwaard en Regionaal Archief Alkmaar.

Pasgeleden kwam er bij Stel je vraag! een interessante vraag binnen. De vraag was van een historicus uit Noorwegen en ging over de inscriptie op een oude strijkstok van een cello. Op de strijkstok staat "Aan C Coster ter aanmoediging van het gezelschap Harmonie te Alkmaar". De vraagsteller wilde meer informatie over "gezelschap Harmonie" in Alkmaar, en over C. Coster.

Gepubliceerd op: donderdag 29 oktober 2020

Theatermaker Maya Link zet bijzondere gasten en actuele onderwerpen uit de wereld van kunst en cultuur in de spotlights tijdens het nieuwe televisieprogramma van Cultureel BergenWe bezoeken makers en organisatoren en tonen nieuwe initiatieven in een ca. 25 minuten durend programma. Waar in tijden van corona de voordeuren sluiten, nemen wij u vanuit uw huiskamer mee voor een kijkje áchter de schermen. De kunsten gaan door!

Gepubliceerd op: dinsdag 27 oktober 2020

Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden, de CoronaMelder app.

Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.

Dit kan tijdens een telefonisch spreekuur of tijdens een van de Media Inloopspreekuren bij jouw bibliotheek.