Resultaten 1 - 5 van 46

Gepubliceerd op: woensdag 20 januari 2021

Op woensdag 20 januari heeft Ron de Haan, wethouder in Castricum, online voorgelezen uit het prentenboek ‘Coco kan het’ van Loes Riphagen. Het was de aftrap van de Nationale Voorleesdagen. Ron de Haan las getooid met snavel en vogeloogjes voor en ging uitgebreid in op de afbeeldingen in het boek. Na afloop van het voorlezen dansten de kinderen online mee op een liedje over Coco. Daarna vulde de wethouder een Nationale Voorleestas voor een jonge lener.

Gepubliceerd op: vrijdag 15 januari 2021

ProBiblio is gestopt met het innen van de contributie voor Bibliotheek Kennemerwaard. De contributie wordt per heden door Bibliotheek Kennemerwaard zelf geïnd. Lees hier wat het voor jou betekent.

Gepubliceerd op: woensdag 13 januari 2021

UPDATE 13 januari: De harde lockdown is verlengd tot 9 februari. Onze vestigingen zijn alleen open voor de Afhaalservice van reserveringen.

Gepubliceerd op: dinsdag 05 januari 2021

Artiance Centrum voor de Kunsten en Bibliotheek Kennemerwaard zijn met ingang van 1 januari een bestuurlijke fusie aangegaan. De eerste stap was het vormen van een holding die de naam ABC Huis heeft gekregen. De huidige directeur van Bibliotheek Kennemerwaard, Erna Winters, is directeur van de nieuwe holding geworden. Vanuit Artiance is Rob Bangert, voorheen directeur, in de holding als organisatieregisseur nauw betrokken om de inhoudelijke vernieuwing vorm te geven.