Resultaten 1 - 5 van 32

Gepubliceerd op: maandag 25 mei 2020

Een PakjeKunst met een uniek kunstwerkje van een regionale kunstenaar haal je normaal uit de automaat in de bibliotheek in Alkmaar. Nu we nog steeds beperkt open zijn wordt tot 1 juli gratis bezorgd in Alkmaar. Laat je verrassen of verras iemand anders! Hoe? Kijk op de pagina van Alkmaar Prachtstad
Zie ook Instragram @pakjekunstalkmaar

Gepubliceerd op: donderdag 14 mei 2020

“Het wordt nooit meer rustig in de bibliotheek!” Het is een gevleugelde uitspraak in onze organisatie. En 2019 bewees op alle fronten dat dat klopt. Natuurlijk stond de bibliotheek ook afgelopen jaar weer bol van de activiteiten. Zowel in als buiten de vestigingen.

Gepubliceerd op: zondag 10 mei 2020

Van 16 maart tot 11 mei waren al onze vestigingen gesloten. Sinds die tijd zijn er veel online diensten ontwikkeld en aangeboden. Zo kan je gebruikmaken van de online bibliotheek met e-books en luisterboeken, kan je op de Bibliotheek op School online tips en trucs vinden voor ouders en kinderen, is er een Poëzie lijn en zijn er telefonische spreekuren voor diegenen die vragen hebben over de Nederlandse taal en/of computervaardigheden.

Gepubliceerd op: donderdag 07 mei 2020

Goed nieuws! Maandag 11 mei gaan een aantal vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard weer open. Dit gaat gefaseerd: je kunt vanaf 11 mei in de vestigingen Alkmaar Centrum, Castricum, Bergen en Heerhugowaard Centrum, weer boeken en andere materialen lenen. Je bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 11.00 – 16.00 uur.