Resultaten 1 - 5 van 23

Gepubliceerd op: donderdag 26 maart 2020

Bibliotheek Kennemerwaard bied je de mogelijkheid om met persoonlijke telefonische ondersteuning je vaardigheden op de computer te verbeteren.

Denk je al langer dat je eigenlijk wel eens iets meer op de computer zou willen doen? Of wil je bijvoorbeeld graag leren skypen met familie en vrienden? Dan is dit je kans!

Aan de slag

Je gaat aan de slag op je eigen computer in een onlineprogramma waarbij je telefonisch begeleid wordt om in te loggen op de website. Wij bieden iedere week een half uur telefonische ondersteuning op maat en de rest van de week kun je zelfstandig aan het werk. Wij volgen je vaardigheden en je ontvangt ook certificaten bij het succesvol afronden van onderdelen.

Meer weten over de mogelijkheden van je mobiele telefoon?

Heb je nog helemaal geen computerervaring? Of heb je geen computer en wil je op je telefoon een aantal dingen leren? Dan maken wij graag een telefonische afspraak met je om je op maat te helpen.

Aanmelden voor persoonlijke begeleiding

Je kunt je aanmelden bij de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard. Dit kan telefonisch 072 – 515 66 44 of per mail

Je wordt dan teruggebeld door een medewerker van de bibliotheek die samen met je een persoonlijk leerplan maakt.

Gepubliceerd op: donderdag 26 maart 2020

In deze vreemde tijd is het soms fijn om je gedachten op iets anders te richten. En om een gesprek te hebben dat eens niet over het Corona virus gaat.

Daarom start Bibliotheek Kennemerwaard vanaf maandag 30 maart de Poëzie lijn.

Hoe werkt de Poëzie lijn?

De Poëzie lijn werkt heel eenvoudig.

Meld je telefonisch of per mail aan bij de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard: telefoon: 072 – 515 66 44 of email:

Van maandag tot vrijdag word je tussen 13.00 en 16.00 uur gebeld en lezen wij een mooi gedicht aan je voor. Daarna praten we na over wat je van het gedicht vond.

Er zijn gedichten voor alle leeftijden en in verschillende genres. Iedere dag zijn er weer nieuwe gedichten. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Poëzie lijn voor iedereen

Ben je benieuwd welke gedichten we voor je uitgezocht hebben? Ben je een echte poëzie liefhebber? Of helemaal onbekend met poëzie? De poëzie lijn is er voor iedereen!

Gepubliceerd op: dinsdag 24 maart 2020

Tot 1 juni zijn er geen activiteiten in de bibliotheek, dat betekent dat ook de aangekondigde belastingspreekuren geen doorgang vinden. Om je toch op weg te helpen hebben wij een aantal tips voor je.

Gepubliceerd op: dinsdag 24 maart 2020

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard tijdelijk gesloten. Daardoor zijn ook onze inloopspreekuren niet te bezoeken. Om inwoners van onze gemeenten toch de gelegenheid te geven vragen te stellen bieden we vanaf woensdag 25 maart telefonische spreekuren aan.

Gepubliceerd op: vrijdag 13 maart 2020

UPDATE 24 maart: Al onze vestigingen zijn tot 6 april gesloten & activiteiten tot 1 juni zijn geannuleerd.