Direct naar de inhoud
Nederland Leest

Eén boek, duizend gesprekken

Ga met andere lezers in gesprek tijdens Nederland Leest 

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom organiseren we tijdens Nederland Leest verschillende activiteiten waarbij ontmoeting en gesprek centraal staan. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van geschiedenis en je kunt je aanmelden voor activiteiten rond dit thema. Duik in de geschiedenis van jouw stad of streek met zoekmachine Delpher of ga in gesprek met andere lezers over het boek dat je cadeau krijgt. Of volg een workshop genealogie, wie weet vind je wel het antwoord op een vraag over de geschiedenis van jouw familie. 

Benieuwd wat Bibliotheek Kennemerwaard dit jaar nog meer te bieden heeft tijdens Nederland Leest? Bekijk dan het activiteitenoverzicht hieronder. 

Agenda Nederland Leest

Ontvang een boek cadeau 

1500x1500 boeksocial

Onze leden krijgen het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer cadeau! In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek. (let op: op=op)

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid? Dan heeft Bibliotheek Kennemerwaard een mooie aanbieding voor je. Sluit tijdens de camapgnemaand Nederland Leest (van 1 t/m 30 november) een basis- of luxejaarabonnement af en krijg 3 maanden lidmaatschap cadeau! Ook ontvang je een exemplaar van ‘Het zwijgen van Maria Zachea’, zolang de voorraad strekt. Lid worden kan in een van onze vestigingen of online. Je kunt dan direct gebruik maken van de online Bibliotheek, waar je e-books en luisterboeken kunt lenen.

 

Campagne Nederland Leest 

Nederland Leest is een bibliotheekcampagne van stichting CPNBter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. In het hele land worden er in de maand november activiteiten georganiseerd voor Nederland Leest om lezers met elkaar te verbinden.